Grafische vormgeving & illustraties

Aanvoelen en inleven .. aan een half woord genoeg hebben om ideeën visueel vorm te geven om boodschappen op treffende wijze over te brengen. Ik verdiep mij uitgebreid in jouw bedrijf of organisatie, jouw mogelijkheden, het door jou gewenste imago en jouw doelen.

Met passie en gedrevenheid behandel ik elke opdracht zo nauwkeurig mogelijk. Waar gewenst werk ik nauw samen met specialisten op uiteenlopende vakgebieden. Denk hierbij aan tekstschrijvers, fotografen en drukkerijen.

Logo / huisstijl

Een logo, briefpapier en visitekaartje vormen het gezicht van een bedrijf of organisatie en zijn vaak het eerste wat wordt gezien. Zorg daarom voor een goede eerste indruk en kies tegelijkertijd voor een huisstijl die past bij je eigen bedrijfsfilosofie. Een huisstijl waarmee je je evengoed kunt identificeren als onderscheiden. Het is de basis van al jouw toekomstige communicatie-uitingen.

Ik creëer voor jou deze perfecte basis. Een enkel beeldmerk of logo, maar ook een compleet uitgewerkte huisstijl. Indien gewenst doorgevoerd in advertentie, beurspresentaties of meer ..

Drukwerk & advertenties

Informeren, interesseren, inspireren … Met drukwerk zoals flyers, brochures, posters en advertenties zijn de mooiste doelen te bereiken.

Samen met jou werk ik aan een goede start van jouw onderneming, een nieuwe impuls, extra (media-)aandacht, of een geslaagde campagne, of …

Afbeelding over Illustraties toevoegen ter verduidelijking content

Illustraties / Impressies

Het traditionele illustratiewerk komt eigenlijk niet meer zo vaak voor, maar indien gewenst kan dat natuurlijk. Bijvoorbeeld als aandenken, cadeau, relatiegeschenk, of voor gebruik in drukwerk en bedrijfspresentaties.

Gebruikte technieken: acryl of aquarel op board, maar ook digitaal met behulp van o.a. Photoshop en Illustrator. Technische en architectonische objecten, presentatie visuals en in combinatie met fotografie: beeldbewerking en ‘Matte Paintings’.

Mooi gekleurd!

Ervaringen

Afbeelding kleurrijk palet

Portfolio

Nieuwsgierig?

Een oriënterend kennismakingsgesprek is zo geregeld. Liefst op informele wijze – een lekker warm kopje koffie erbij – neem ik graag alle tijd om jouw bedrijf of organisatie nader te leren kennen. Samen kunnen we bekijken op welke manier ik jou van dienst kan zijn met kleurrijke on- en offline creaties.