Een kleine maar veelzijdige studio met alle aandacht voor kwaliteit én ... met een uitstekende service!

Grafische vormgeving & illustraties

Elschotdesign is een specialist in het visueel vormgeven van ideeën om boodschappen over te brengen en verdiept zich uitgebreid in uw bedrijf, in uw bedrijfsfilosofie, uw mogelijkheden, het door u gewenste imago en uw doelstellingen. Het resultaat is er dan ook naar; ons werk zal uw ambities helder tot uitdrukking brengen.

Wij behandelen elke opdracht met de precisie die deze verdient. Waar gewenst werken we nauw samen met specialisten op uiteenlopende vakgebieden. Denk hierbij aan tekstschrijvers, fotografen en drukkerijen.

Bekijk portfolio

Wat we doen

  • Logo’s & huisstijlen
  • Drukwerk ontwerp
  • Advertenties
  • Illustraties
  • En meer …

Logo- en huisstijlontwerp

Uw logo, briefpapier en visitekaartje vormen het gezicht van uw bedrijf en daarmee datgene wat uw klanten en opdrachtgevers vaak als eerste zien. Zorg voor een goede eerste indruk en kies tegelijkertijd voor een huisstijl die past bij uw eigen bedrijfsfilosofie. Een huisstijl waarmee u zich evengoed kunt identificeren als onderscheiden. Het is de basis van al uw toekomstige communicatie-uitingen.

Wij creëren voor u de perfecte basis voor al uw toekomstige communicatie-uitingen. Een enkel beeldmerk of logo, maar ook een uitgewerkte huisstijl.

Drukwerk & advertenties

Informeren, interesseren, inspireren… Met drukwerk zoals flyers, brochures, posters en advertenties zijn de mooiste doelen te bereiken. Elschotdesign heeft alles in huis voor toonaangevend drukwerk.

Samen met u werken we aan een goede start van uw onderneming, een nieuwe impuls, extra (media-)aandacht, of een geslaagde campagne, of …

Wat de insteek ook is, Elschotdesign zet een fraai resultaat voor u neer.

Illustraties / impressies

Het traditionele illustratiewerk komt eigenlijk niet meer zo vaak voor, maar indien gewenst kan dat natuurlijk .. als aandenken, kado, relatiegeschenk, of voor gebruik in drukwerk en bedrijfspresentaties.

Gebruikte technieken: acryl of aquarel op board, maar ook digitaal met behulp van o.a. Photoshop en Illustrator.

Wij zijn gespecialieerd in technische en architectonische objecten, presentatie visuals en in combinatie met fotografie: beeldbewerking en ‘Matte Paintings’.

Portfolio grafische vormgeving & illustraties

Toon alles
Logo en huisstijl
Folders en brochures
Advertenties
Boekomslag
Presentatie
Illustraties